Sint Maarten staat voor de deur……..

In de middenbouw is er druk geknutseld aan onze lampionnen en al zeg ik het zelf…..het resultaat mag er zijn! We stralen op 11 november door de straten. Ook het verhaal over het ontstaan van dit feest is uitgebreid besproken. Dus we lopen nu niet alleen met ons lichtje, we weten ook waarom we dit doen.

Ook zijn we al een beetje zenuwachtig aan het worden, want over een paar dagen zal Sinterklaas weer met zijn Pieten in Nederland aankomen. Zou hij ook dit jaar een bezoek brengen aan onze school? Juf Alien heeft al contact gehad met Sinterklaas en wel…..via de app! Ja,ja, ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee.

Deze week starten we met een nieuw thema voor topondernemers en keuzewerk. We zullen de komende tijd gaan werken over : Multimedia. Een onderwerp waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.

We gaan een drukke, maar heel gezellige tijd tegemoet in de middenbouw van ons Echtenest.