Juf Lisanne is alweer een tijdje juf in onze groep, ze vervangt juf Bertha. Wij vinden het erg leuk dat ze bij ons is.
Juf Bertha zien we gelukkig ook zo af en toe weer even op school. Ze komt dan om extra activiteiten met een groepje leerlingen te doen. Deze week helpt ze met het afnemen van de citotoetsen.
Met topondernemers en keuzewerk werken we aan het thema: Derde Wereld. We hebben al speelgoed gemaakt van afval, gesproken over de verschillen tussen het leven in bijvoorbeeld een arm deel van Afrika en bij ons in Echten. We weten dat water bij ons uit de kraan komt, maar hebben gezien dat de kinderen in Afrika vaak heel lang moeten lopen om hun water te kunnen halen uit een waterput. De komende weken gaan we nog veel meer ontdekken over het leven in de Derde Wereld landen.
Ook oefenen we flink met Tom. Tom is een jongen (uit de methode: My name is Tom) die ons gaat helpen om Engels te leren praten. We kennen al best veel zoals: de dagen van de week, kleuren, familieleden en nog veel meer. Elke week leren we er weer iets bij. See you soon…..