De middenbouw in de oertijd……De oermensen uit Nederland worden uitgebreid bekeken en besproken. Maar ook de indianen komen in onze groep voorbij.
We kijken naar filmpjes, leren liedjes, werken en knutselen over de oertijd. We hebben al veel geleerd over het ontstaan van de hunebedden en over hoe de oermensen leefden. Ook weten we al best veel over de Indianen. In de klas maken we onze eigen wigwam….met een groot laken en heel veel verf.
We zijn naar het Hunebedmuseum in Borger geweest. Daar hebben we nog veel meer geleerd over vroeger…de oertijd. Wat zijn de hunebedden groot. En wat leuk om te zien hoe de mensen dat heel lang geleden zelf maakten met van die hele grote keien.
Op 25 februari hebben we een kijkavond van ons grote project. De school wordt al heel mooi en overal verschijnen tekeningen, plak en knip werkjes, gedichten, verhalen en noem maar op.
Kom kijken en geniet van al het moois dat we samen gemaakt hebben. Tot dan!