Het begin is er, de regelmaat is weer terug. We moesten wel even wennen, hoor! Vakantie afgelopen en dan gelijk al die warmte. Daar word je best moe van. Gelukkig hebben wij het beste lokaal van de school, wij zitten aan de noordkant en hebben het in de klas lekker aangenaam. Wat nog fijner is voor ons en de peuters is dat er ook gewoon een deur naar buiten is. Dus lekker buiten eten en even een rondje om de zandbak rennen. Fijn dat Koob ook met ons mee rent en speelt, welkom op onze peuterspeelzaal! Ook gaan we met groep 3 samen schrijven buiten. Buiten? Ja met linten eerst oefenen, of met een stok in het zand en daarna op papier. Vaak mogen de leerlingen van groep 1 en de peuters daarna lekker gaan spelen en ontdekken, maar groep 3 moet dan nog even weer zitten en schrijven in het schrift. Wat fijn dat de leerlingen van groep 3 twee keer per dag komen werken bij ons in de klas. Want daar kunnen de leerlingen van de onderbouw ook weer heel veel van leren. Soms moeten ze stil spelen zonder storen, soms samen met groep 3 bouwen, soms samen rekenproblemen oplossen, soms heerlijk in de poppenhoek vrij spel. Daar leer je misschien nog wel het meeste van als je in groep 1 zit.