Er werd weer hard gewerkt de afgelopen tijd door de peuters. Afgelopen donderdag zijn de peuters en groep 1 naar “Het Huis met de Duivengaten” gegaan. Hier heeft Marijke Dekker de kinderen eerst allemaal verschillende producten laten zien, zoals het verschil tussen een kippenei en een kwartelei, komkommer en augurk en groentes die de kinderen misschien wat minder goed kennen.
Nadat de kinderen hier veel van geleerd hebben, was het tijd om de keuken in te gaan. Natuurlijk moesten eerst de eigengemaakte koksmutsen op. In de keuken hebben de kinderen cupcakes en arretjescake gemaakt. Ze hielpen allemaal goed met roeren, ingrediënten toevoegen en natuurlijk af en toe stiekem proeven
Nadat de cakejes lekker geproefd waren, was het tijd om weer naar de peuterspeelzaal te gaan. Maar gelukkig kregen ze ook nog een lekker cakeje en stukje arretjescake mee om thuis verder te genieten.

Na dit leuke avontuur zijn we nu druk bezig met een lampion te maken voor 11 november. Ook worden de liedjes al geoefend, dus we zijn benieuwd hoe het 11 november gaat! Daarnaast hebben we de afgelopen maand afscheid genomen van Jens. Hij is 4 geworden en gaat naar school, veel plezier Jens! Maar er zijn ook twee nieuwe peuters gekomen om te spelen. Dat zijn Koob en Colin, welkom!