Wat een gezellige en spannende tijd bij ons op school. Er is een Rommelpiet bij ons op school geweest, maar er lagen geen cadeautjes in onze schoenen. Wel lag er een gedicht en natuurlijk….rommel. In het gedicht stond dat de Piet de cadeautjes ergens op ons plein was verloren. Dus, we hebben met z’n allen gezocht. En we vonden in de compostbak …. de cadeautjes!! Gelukkig wel goed verpakt. Er zat een ware schat van munten en briefgeld van chocola in. Dit hebben we in onze eigen klas heerlijk opgesnoept.
We startten ook met het thema Sinterklaas en de boerderij. De boerderij is ons topondernemersthema en dit combineren we met het Sinterklaasfeest bij ons op school. Overal in de school zie je Sint en de boerderijsfeer. Het ziet er gezellig uit.
Het oefenen van onze optredens die we voor Sinterklaas zullen opvoeren is al in volle gang en we werken graag in onze Sinterklaasboekjes.
We hebben zakken van Piet geknutseld en ook hangen er al hele mooie, door ons zelf gemaakte, Pieten aan de muur.
En wat vinden we het gezellig wanneer onze juf voorleest uit een Sinterklaasboek.
Kortom….een hele gezellige tijd in onze middenbouw. We kijken uit naar de verjaardag van Sinterklaas op 5 december die hij samen met zijn Pieten bij ons op school komt vieren.