Nu de drukte van Sinterklaas weer voorbij is rollen we rustig de kerst in. De kinderen hebben samen de kerstboom mooi versierd en we zitten regelmatig bij de kerstboom om een boek te lezen of een liedje te zingen:

Kling klokje klingelingeling
kling klokje kling
Kerstmis is gekomen
Lichtjes in de bomen
En in alle landen
gaan wij kaarsjes branden
Kling klokje klingelingeling
kling klokje kling

Ondertussen werken we ook nog over de boerderij. Met kerst gaan we ons dus ook bezig houden met de dieren uit de kerststal. Daarom hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de manage van Albert Zoer. De kinderen keken hun ogen uit naar de paarden, honden, stallen en ga zo maar door.

Ook hebben de peuters veel geleerd over de paarden. Welke kleur hebben ze, wat eten paarden, wat voor geluid maken ze en natuurlijk telden we hoeveel paarden er stonden. Er stonden er alleen zoveel dat we de tel kwijt geraakt zijn:)