“Zag twee hazen vlak voor Pasen, zitten in een weitje, tra lalala”, Oh nee niet goed gekeken, het zijn geen hazen, maar kinderen. Inderdaad onze kinderen uit de peuterspeelzaal en de onderbouw zijn op bezoek geweest bij de Naoberhoeve. We hebben in de wei naar de schapen en hun lammetjes gekeken. Er waren wel 16 lammetjes! Ook hebben we de kalfjes en de tuinkas bekeken. Wat staat er veel groente in de kassen zeg, veel meer dan bij ons in de tuin. We kregen van Hanna ook allemaal nog een lekker bekertje appelsap en een banaan. Het was heel fijn dat we mochten komen. We hebben wel paashazen geknutseld. Hele grote van 7 vouwblaadjes, die zijn heel goed gelukt. Morgen is er nog een klein paasfeestje op school, dan gaan we de gekookte eieren versieren en de andere eitjes opzoeken. De paashazen uit de bovenbouw gaan de eieren verstoppen.