Juf Anneke
Ik ben Anneke Runhart, getrouwd met Aad, al heel lang en we hebben 3 volwassen dochters. We wonen in Ruinerwold. Na bijna 20 jaar werken op De Dissel in Ruinerwold, overigens met erg veel plezier, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb erg veel zin om in Echten aan de slag te gaan! Tot gauw.

Juf Esther
Mijn naam is Esther Wiersma en samen met mijn man Marcel en twee kinderen (Thijs 5 en Lise 2 jaar) woon ik in Dedemsvaart. Ik heb bijna 12 jaar met veel plezier op de Rozebottel in Koekange gewerkt. Toen ik werd gevraagd om in Echten te komen werken heb ik daar niet heel lang over na hoeven denken. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Met veel enthousiasme ga ik deze uitdaging aan. Ik ga op de maandag, dinsdag en donderdag werken als Intern Begeleider en als locatieleider. We zullen elkaar binnenkort vast snel persoonlijk spreken. De deur staat altijd open!

Juf Kirsten
Hallo allemaal, ik ben Kirsten Nijland en 38 jaar oud. Ik ben getrouwd met Ronny en wij hebben samen twee kinderen. Joost van 9 en Susanne van 6. Ik werk nu 14 jaar in het VSO en het is tijd voor iets anders! Ik ben vorige week woensdag al geweest om kennis te maken met de kinderen en de collega’s. Morgen zal ik ook komen helpen met de Grote Rekendag. Na de Pasen start ik in de bovenbouw op de maandag en dinsdag. Ik heb er zin in!