Op 5 december kwam Sinterklaas aan in een koets! Wij hebben een dans opgevoerd met de hele bovenbouw, dit vonden we erg leuk om te doen. Na de pauze hebben we in onze eigen klas sinterklaas gevierd met de surprises. Meester Ramon had ook nog een spel met opdrachten voor iedereen; zo moest Amber drie handtekeningen ophalen van leraren, Roos moest van Davey een mummy maken en Lieke moest een dier uitbeelden. We hadden erg mooie surprises: oa een bom, twee cupcakes, een broodbak, een geldboom en nog veel meer! ’s Middags hebben we Pietengym gedaan, en daar kwamen Sinterklaas en 4 pieten ook nog even langs! We kregen allemaal nog weer snoepjes! We zijn in de klas ook nog bezig met het inrichten van een ‘doelenmuur’. Hierop gaan we aangeven wat we zelf nog willen leren de komende tijd.

Maar eerst… gaan we druk bezig met het oefenen van ons Kersttoneelstuk, die we donderdagavond gaan opvoeren!!