Wat kijken we terug op een heerlijke kerstvakantie. We zijn allemaal weer met goede moed begonnen. Het lokaal is weer lekker fris, we hebben een nieuw verrijdbaar digitaal bord en ook staat er nog een nieuw, groot whiteboard voor ons klaar.
Ons nieuwe thema van Topondernemers is Sport en Ontspanning. Dit pas natuurlijk ideaal bij de naderende Olympische Winterspelen. En verder, werken we gewoon verder aan ons dagelijkse werk van taal, rekenen, spelling, schrijven, etc. In de drukke decembermaand hebben we het huiswerk even gelaten, deze week starten we weer. Elke week staat er een Nieuwsbegrip XL-les klaar en deze wordt aangevuld met topo en andere op dat moment relevante opdrachten. Nieuwsbegrip XL moet op donderdag gemaakt zijn en de andere opdrachten worden op dinsdag op school besproken.